dimecres, 30 de setembre del 2009

Liderant la Champions

El Barça es va estrenar al Camp Nou amb una temporada més de la Champions League. El conjunt blaugrana va derrotar al Dinamo de Kiev per 2-0. Excepte els primers minuts de partit que es van fer algunes imprecisions, el Barça va dominar el partit amb tranquil·litat i solvència.

Al minut 25, Messi va fer una de les seves jugades i amb ajuda del porter va aconseguir obrir el marcador. Durant tot el partit, els blaugrana van tenir motíssimes ocsions per aixemplar el marcador, però feien massa "tiki-taka". El gol definitiu el va fer Pedro a la segona part, que ja es consolida com a jugador del primer equip. Els ucranians encapçalats per Shevchenko van tenir algún contraatac per espantar a Valdés. L'àrbitre no va veure un penal sobre Iniesta, però bé, no passa res.

Si si, va tornar Iniesta després de mesos sense jugar, va estar 45 minuts sobre el terreny de joc i ho va fer bastant bé. En general, tot l'equip va fer un gran partit, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Ibra i Messi entre d'altres. Jo estic satisfet del joc de l'equip, però haurien d'haver marcat algún gol més.

Ja som líders de grup després de l'empat de l'Inter a Kazan, de mica en mica, el Bernabéu és més a prop.

Pròxim partit, lliga al Camp Nou, dissabte a les 20:00, Barça-Almeria.

1 comentari:

Albert ha dit...

Buff, encara queda molt pel Bernabéu. A poc a poc i bona lletra.

Adéu!