diumenge, 21 de novembre del 2010

Escàndol

El Barça va humiliar a l'Almeria anit a domicili, golejant-lo amb un històric 0-8. Només va saltar un equip al camp i aquest va ser el de Pep de Guardiola que va fer el què va voler amb la pilota, mentre que l'equip d'un destetuit Lillo s'ho mirava. Ben bé, un entrenament amb públic. El festival de gols va començar al minut 16, quan Messi va marcar un bon gol després d'una gran assistència de Villa. A partir d'aquell moment van començar a aribar una quantitat de gols espectacular ( Iniesta, Acasiete en pròpia porta, Messi de nou i Pedro després d'un gran desplaçament del titular Fontàs). A la mitja part maneta i es preveia més gols. A la segona part el partit va seguir sent del Barça tot i que l'Almeria va fer alguna cosa en atac. La golejada es va completar amb un Bojan satisfet i un altre gol de Messi que donava el hat-trik a l'argentí, els 101 gols a lliga i 8 partits consecutius marcant, senzillament increíble (0-8). L'àrbitre poca cosa va tenir a dir. L'Almeria va fer pena, un equip sense ànima que no va plantar oposició, humiliació i l'entrenador al carrer. Golejada històrica que ens enrecordarem durant un bon temps.

Tots el jugadors del Barça van estar a l'alçada, però novament Messi va destacar pels seus gols i els seus rècords. Piqué va descansar per no arriscar amb la cinquena targeta groga i el premiat va ser Fontàs que no va tenir gaire feina.

Barça i Madrid van golejant mnetre els altres equips s'ho miren. La lliga de dos s'evidencia i aquests dos equips que no perden punts, se les veuran dilluns 29 al Camp Nou, un partidàs que tots estem esperant. Mentrestant, Messi i Cristiano Ronadlo segueixen amb la seva guerra particular, ahir, hat-trick per a cadascú.

Pròxim partit, important duel de Champions abans de pensar amb el clàssic. Dimecres a les 20:45, Panathinaikos-Barça.