diumenge, 9 de novembre del 2008

Show time blaugrana

Tot i l'esforç del Valladolid, anit el Barça va donar un recital al guanyar amb facilitat per 6-0. La gran estrella del partit va ser Samuel Eto'o al marcar 4 gols en la primera part, Gudjohnsen va marcar un gran gol de vaselina i Henry va fer un gol fàcil, tot i fer un partit dolent. Messi va fer un gran partit amb bones passades.

Aquest equip no té límits, han guanyat els últims partits amb grans golejades (excepte contra el Basilea a casa). Un equip potent a la davantera que no va notar la baixa d'Iniesta. Guardiola va donar minuts a Cáceres i no a Bojan. Tot i que es veu un bon espectacle al Camp Nou, l'horari no acompanya als abonats a anar a l'estadi.
Eto'o va fer el seu propi record i a més és pichichi de la lliga. Si seguim així aquesta temporada guanyarem títols. Guardiola de moment li va bé.

Pròxim partit dimecres a les 21:00 al Camp Nou, tornada dels 16ens de final de la copa del rei, Barça-Benidorm.