dilluns, 22 de desembre del 2008

Bon nadal blaugrana

S'han superat les quatre etapes del Tourmalet, l'últim va ser ahir al vespre contra el Vila-real, al Madrigal. Va ser el partit que va costar més de guanyar de tota la temporada, en un camp que el Barça, li és maleït en general, ja que les seves últimes visites no li eren favorables.
A la primera part, van haver ocasions clares pels dos equips, però sense gols. A la segona part, només començar, un gol de Cani, va esperonar als jugadors del Barça, i això, va fer que marqués Keita i Henry, tot i que al final es va haver de patir molt, ja que ells en van fallar algunes ocasions clares(1-2).
L'arbrite aragonès, Clos Gómez, va perjudicar al Barça, a l'inventar-se una targeta groga per Gerard Piqué, que com que era la segona, doncs va expulsar-lo, i Puyol, també groga per queixar-se. Alves, volia estar jugant a tot el camp, i no li va anar gaire bé.
Abidal, volia regatejar a la zona defensiva. Messi i Eto'o, van estar desapareguts, ja que la defensa del Vila-real, era un mur. Henry va millorant progressivament i Busquets va rebre i va fer bastants faltes.
Ens anem de vacances de nadal, a 10 punts del segon classificat, el Sevilla, i a 11 i 12 d'altres equips, els dos equips de Madrid i els dos equips de la Comunitat Valenciana. Aquesta lliga, cada cop més aprop nostra. De moment campions d'hivern.
Pròxim partit, dissabte 3 de gener del 2009, a les 20:00 al Camp Nou, Barça-Mallorca.