dijous, 11 de desembre del 2008

Escalfant motors


Al Reial Madrid han tingut una setmana moguda. Diumenge, Calderón és escridassat a la assemblea de compromissaris i aquella mateixa nit l'equip de futbol perd a casa contra el Sevilla amb Schuster llançant la tovallola abans del clàssic. Dimarts Juande Ramos és anomenat nou entrenador del primer equip, ja que Schuster s'havia auto-destituit amb comentaris negatius per la premsa i mal rotllo al vestidor.

Juande Ramos ha entrenat a Catalunya, amb resultats nefastos tant al Lleida, Barça B i Espanyol. Els seus anys de glòria van ser al Sevilla i al Tottenham on va guanyar alguns tornejos. Personalment crec que no es un entrenador tant bo per dirigir a un equip com el Madrid.
L'equip afronta el partit contra el Barça amb bastants baixes. El Madrid de Juande va començar golejant ahir a la Champions contra un Zenit dolent.

Mentrestant el Barça s'ho mira de lluny preparant el clàssic amb els jugadors de gala. Així doncs que doni els seus fruits, un partidàs que té un favorit, però no un guanyador...