dissabte, 31 de gener del 2009

Derbi Frenètic

El Barça va guanyar el derbi. Els blaugrana van sorir amb una barreja d'equip A i d'equip B. Amb jugadors com Messi o Silvinho. L'Espanyol, va sortir a jugar amb bastants suplents i si van tenir ocasions de gol és pel coratge que hi va posar.
Un Camp Nou ple a bassar, va fer que el Barça, amb Bojan al capdavant, marqués 2 gols. Per acabar-ho de sentenciar, Piqué va complir el seu desig, marcar a L'Espanyol. Quan el partit es veia decidit, Callejón i Torrejón, van espantar a tot el Camp Nou al marcar dos gols, perquè amb un gol més passaven ronda, però a partir d'aquell moment, els pericos no van tenir ocasions (3-2). Bona primera part del Barça, però mala segona part, ja que anaven confiats i va estar a punt de passar el que es veia impossible.

Messi, no va tenir el seu dia, li perdonem. Bojan es va voler reivindiar marcant dos gol. Hleb, no cal que digui va estar lent. Mal partit, dels dos porters que van fer errades que els hi van costar algún gol. Bon partit de Busquets.

El Barça que segueix endavant a la Copa, ara ja ens hem plantat a semifinals, dimecres, Barça-Mallorca. El primer títol s'acosta.

Pròxim partit de lliga, diumenge a les 17:00 ( que extrany), Rancing-Barça, atenció amb Zigic, davanter de l'equip càntabra.