dilluns, 12 de gener del 2009

Victòria treballada


Es va haver de remontar, de nou, aquesta vegada contra el cué . El Barça va començar el partit amb poques construccions estretègiques ofensives. Tot i això, com que hi havia un favorit, s'havia de imposar la lògica, així doncs va marcar el pichichi, Eto'o. A la segona part, l'Osasuna, després d'errades defensives del Barça, va posar-se pel davant del marcador. Però l'equip blaugrana, va veure que anaven a fer el rídicul i a partir d'aquell instant el Barça va jugar com un equip campió. Així doncs Xavi i Messi, van deixar les coses en el seu lloc amb dos gran gols (2-3).

Henry, va demostrar que a l'esquerre, no té res a fer i que ell és davanter centre. Messi, com sempre intentant jugades complicades. Busquets, bon partit, però no podrà jugar el proper partit, perquè va ser amonestat. Em va sorprendre, que Guardiola, tragués a jugar a Bojan perquè ens salvés el partit, un noi que mai li fan cas i ara ens havia de marcar el gol de la victòria?
Bé, es va haver de patir molt. Costa més guanyar a equips aparentment fàcils que equips bons. Ja que els equips petits es tancan darrere i costa marcar.
Tot i que el Real Madrid va guanyar i ens vol posar la por el cos als culers, el Barça porta 8 victòries seguides. Estem imparables.
Pròxim partit, dimecres, al Camp Nou, tornada dels vuitens de final de Copa, Barça-Atlètic de Madrid.