diumenge, 26 d’abril del 2009

La lliga es farà esperar

Ahir el Barça no va poder guanyar a un València molt preparat físicament, amb bona defensa, bons contraatacs i molta pressió. L'equip de Guardiola no jugava còmode, ja que els blaugranes no tenien el dia de sort ( Eto'o, Puyol, Messi...). A la primera part el Barça va marcar mitjançant Messi després d'una bona i llarga jugada. Però als últims minuts de la primera part el València va desmontar tota la feina feta pel Barça al remontar el resultat. A la segona part, el València no afluixava i el Barça li costava empatar, però després d'una errada del porter César, Henry va poder arreglar el partit (2-2).

Extranyament vam veure a un Barça bastant tovet. Villa superava molts cops a Puyol. Messi no se n'anava gaires cops dels rivals. Eto'o no acabava de definir.

Tot i el resultat, hem d'estar tranquils perquè la imatge de l'equip va ser bona, i a més Mestalla és un camp difícil. Valia més l'empat que la derrota ja que la lliga no es decidirà en el gol average.
A la espera del Madrid avui, la lliga es pot mig sentenciar en el Bernabéu. De moment la lliga es fa esperar.

No hi ha temps per descansar, aquest dimarts al Camp Nou, la Champions, Barça-Chelsea. Aviam si podem sentenciar la eliminatòria.

1 comentari:

Albert ha dit...

Confiem en el Sevilla aquesta tarda, tot i que igualment haurem d'anar a per totes al Bernabéu.

Adéu!