dimecres, 15 d’abril del 2009

Missió complerta, ara a pel Chelsea

La lògica es va imposar i el Barça va saber mantenir el gran resultat de l'anada, tot i que Ribery va fer tornar boja a la defensa blaugrana, especialmet a Abidal i Puyol. El francès va marcar un gol, al començament de la segon part to ti qe en cap moment es va patir. Una gran jugada de l'equip blaugrana va rematar-la Keita amb un "cañardo" pel cantó esquerre (1-1).

Abidal va tornar a jugar després de la lesió. Puyol no estava gaire fi. Iniesta i Xavi van estar molt bé al mig del camp. A davant, no van rematar gaire, Messi hauria d'haver descansat uns minuts però no ho va fer, tot i que porta molts partits complets.

Ara a pensar amb el Chelsea, les semifinals ja són molt dures. El Barça el pot guanyar, tot i que el Chelsea té un estil de futbol diferent al del Barça. Jo crec que qui guanyi aquesta semifinals té molt números per acabant sent el campió d'Europa. Roma, més a prop.

Pròxim partit, dissabte a la lliga, Getafe-Barça.