dimecres, 27 de maig del 2009

CAMPIONS D'EUROPA!!!!!!!!!!!!!! I TRIPLET!!!!!

Som campions d'Europa per tercera vegada. Ahir vam conquistar l'últim títol del triplet, la Champions. Roma va ser la seu de la festa. Repeteixo amb il·lusió, Som campions d'Europa i hem aconseguit el triplet històric.

El partit va començar amb domini del Manchester United, però Eto'o va fer l'imprevisible, marcant un gol semblant al de París, batent amb força a Van der Sar. Clar domini del Barça durant la primera part, però amb ocasions de Cristiano Ronaldo. La segona part, el Manchester va sortir a per l'empat, però un Barça inexpugnable ho va impedir. Per acabar de rematar el partit, una centrada del mesre Xavi ( per la UEFA millor jugador de la final) la va rematar de cap el millor jugador del món, Lionel Messi. Amb el 2-0 poca cosa més va passar. L'àrbitre Bussaca no va fer-ho malament, tot i que es va deixar d'assenyalar un vermella per Scholes.

Gran partit de tot l'equip, Eto'o que va tornar a marcar en una final de la Champions. Puyol va fer molt bé de lateral dret. Els dos centrals, sobretot Piqué, van estar molt bé. Xavi i Iniesta van demostrar la seva gran importància a l'equip (Iniesta venia d'una lesió i va estar espectacular). Valdés va aturar xuts importants, bon porter. Henry va sentir dolor de la lesió i no va estar fi. Finalment, Messi va marcar un gol desiciu davant de Cristiano Ronaldo, per tant tindrà reconeixements com el millor del planeta. No puc evitar de parlar del " jefe", gràcies a Josep Guardiola ( al principi de temporada no li tenia fe) hem aconseguit tot això, Ronaldinho i Rijkaard són aigua passada, moltes gràcies Pep!

L'important és la victòria, gràcies al gol d'Eto'o el partit es va capgirar, per tant el Barça va ser just vencendor de la final.

Haig de dir que excepte els primers minuts, no vaig patir gaire, ho vaig passar pitjor contra el Chelsea. Ara ja comencem a ser un equip important dins del marc de copes d'Europa, 3 , l'any que ve al Bernabéu.

Jo no he vist moltes temporades del Barça, però estic convençut que aquest és el millor equip de la història d'aquest club juntament amb el Dream Team. En una temporada, Copa, lliga i Champions, encara no m'ho crec. Només 4 equips havien aconseguit la fita fins d'ahir. Moments inolvidables com el "Chorreo" al camp del Madrid, gol inextremis d'Iniesta a Londres o el gol de Messi d'ahir, s'ens quedaran a les retines dels culés. Avui tothom em deia, "disfrutem d'aquest Barça, que passarà temps fins que no en veiem un d'igual" espero que s'equivoquin perquè aquest Barça té futur... Visca el Barça!!!!!!