diumenge, 24 de maig del 2009

Festa al Camp Nou

El Barça va perdre, i què? L'important era la celebració de la Copa i la lliga amb l'afició. Els 3 punts se'ls va endur l'Osasuna, que lluita per no baixar a segona, amb un gol de Pandiani de cap(errada del marcatge en zona) en va haver prou. El Barça amb el cap a Roma va jugar amb suplents, jugadors del filial i amb Eto'o que no va marcar i perdrà el pichichi i bota d'or que serà per Forlán. L'anèctoda va ser protagonitzada per un noi de 17 anys, Marc Muniesa, que no havia jugat amb el Barça Atlètic i que ahir s'estrenava al Camp Nou com a central. Però un arbitre dolent no va tenir pietat pel noi, amb una acció de targeta groga el va expulsar fet que va significar que hi hagués mocadorada al Camp Nou.

Parlaments de jugadors líders, música i jocs artificials van formar la festa de celebració de títols, però dimecres arriba el gran dia, final de la Champions, Barça-Manchester United. Visca el Barça!

1 comentari:

Albert ha dit...

Era de preveure que el Barça no aconseguiria un bon resultat, tenint en compte que l'Osasuna s'ho jugava tot. I encara més si Eto'o seguia en aquesta mala ratxa.

Esperem que tornin a haver-hi celebracions aviat. Adéu!