dijous, 7 de maig del 2009

Tots els camins porten a Roma ( a l'últim minut)




El Barça estarà a la final de la Champions d'aquest any, serà a Roma el 27 de maig, davant del Manchester United. Però perquè això es fes realitat, primer es va haver de superar l'eliminàtoria de semifinals contra el Chelsea. Anit, a Stamford Bridge, pintaven les coses magres pels blaugranes, després d'un golàs ( amb qualitat i amb sort) d'Essien. El Barça va buscar el gol que neccesitava durant tot el partit, però el tipus de joc del Chelsea ( defensiu) i el mal arbitratge ( es va menjar unes mans de Piqué i va expulsar a Abidal incomprensiblement) van impedir-ho. Però va aparèixer un dels mags, "lo puto gusiluz", el crack de Fuentealbilla Andrés Iniesta va marcar un gran gol al minut 93, el gol que ens porta a Roma, el gol que ens porta a la final. Visca l'Iniesta!

Ens quedem sense defenses per la final, Abidal el van expulsar (no sé perquè) i a Alves li van treure la groga de suspensió. Pel que fa a la davantera, no van estar gaire acertats, ja que gairebé no van xutar. Per cert, Iniesta està atrapant a Lionel Messi, pel que fa a qualitat futbolística.

Anem a Roma!!!!! a guanyar la tercera Champions, ara, davant tindrem a un Manchester United que està amb estat de gràcia, juntament amb el Barça, a més ells són els amfitrions. Es va haver de patir, però podem que dir jugarem la final. Visca el Barça!

Pròxim partit, a guanyar la lliga ( si el Madrid ens deixa), diumenge a les 19:00, Barça-Vila-real.

Un altre resum