dissabte, 13 de juny del 2009

Els diners fan la felicitat?

Florentino Pérez no sé d'on treu els diners. Amb 3 dies s'ha gastat 160.000.000 d'euros i sort que estem amb crisi! El que no va poder fer Calderón en el seu mandat, Florentino ho ha fet amb dues setmanes. Pagant Sant Pere canta. Cristiano Ronaldo i Kaká estan en el top 3 dels millors jugadors (per darrere de Messi, esclar), és a dir són unes estrelles, que amb el que cobraran s'espera que marquin molts gols però això no té perquè ser així.

Evidentment aquests fitxatges són perquè la gent de Madrid se li caigui la baba però com aquesta jugada surti malament, ja veurem que passa. Florentino Pérez no es tan bon president, però esclar el que té són diners. En apartat futbolistic, estic d'acord amb el president Laporta, "el Barça contrueix les estrelles, el Madrid les compra" També hi ha un tant per cent amb possibilitats de que Florentino i les seves estrelles s'estampin contra la paret i que es demostri que els diners no fan les meravelles. Aquest retorn de Florentino Pérez pot tenir un final infeliç. Ahh! per cert, aquest Madrid no té planter, nosaltres sí.

1 comentari:

Albert ha dit...

Les paraules de Laporta no tenen sentit. Sí que és veritat que la cantera del Barça és fantàstica però sense anar més lluny, Dani Alves va costar un dineral i ara sembla que fitxarem a Riberý a cop de talonari.

Al Madrid els diners faran la felicitat si guanyen títols.
Adéu!