dijous, 6 d’agost del 2009

Obsesió per Chygrinsky

Em pregunto perquè Guardiola té tanta afició per Chigrinsky. Un central que només l'hem vist jugant al nivell de la lliga ucraniana, és a dir, poques garanties. Després, no podria jugar la Champions aquest any, ja que ja ha jugat amb el Shaktar a la European League, llavors no ens serveix gaire. Jo crec que tenim centrals suficients, Puyol, Piqué i Márquez com a principals, després, és veritat que Henrique no té gaire nivell per jugar el Barça, però bé, li hem donar alguna oportunitat i per acabar també se li ha de donar minuts als joves del planter, Muniesa i Fontàs, que no ho estan fent malament a la pretemporada. I la última pega de Chigrinsky és el preu, com s'atreveixen a demanar 30 milions per un defensa com és Chigrinsky, no exagerem.

No ho sé, no ho tinc clar, crec que s'hauria de reforçar el migcamp amb un pivot defensiu com Mascherano, tot i que no crec que el Liverpool el deixi anar després de vendre Xabi Alonso al R.Madrid. En la posició d'extrem esquerre, es necessitaria un fitxatge, el nom que sona és Mata del València.

De moment, el Barça va seguint la pretemporada als Estats Units, avui ha derrotat als Seattle Sounders en un terreny de joc pèssim. Un rival fluixet, més que Los Angeles Galaxy. El Barça ha arribat les vegades que ha volgut i ha aconseguit 4 gols (0-4). Dos gols del millor Messi, i dos gols de Jeffren i Pedro. Aquests dos últims, estan jugant i marcant durant aquesta pretemporada. Pròxim partit i últim de la gira americana, diumenge a les 5:00 des de San Francisco, Barça-Chivas de Guadalajara.