dissabte, 29 d’agost del 2009

Pedro ens fa més campions

El Barça ha aconseguit la Supercopa d'Europa davant del Shahktar Donestk. Va costar guanyar, ja que el Shaktar es tancava darrere i només sortia al contraatac i també per l'estat del terreny de joc.

L'equip blaugrana va sortir amb l'equip de gala, però a causa dels fets que he esmenat, no van poder jugar tal com saben. Com que el Shaktar no anava a buscar el gol, va fer que el resultat fós de 0-0 fins a la pròrroga. Però Pedro Rodríguez va aconseguir el gol de la victòria després d'una passada d'un espectacular Messi durant tot el partit. Ahir, va haver la consolidació del jove del planter, Pedro, el màxim golejador de la pretemporada, té futur blaugrana després d'haver donat un títol a l'equip. Qui no vaig veure gaire eficaç va ser Ibrahimovic, està tocat fisicament i encara no marca. El que no tinc clar és el fitxatge de Chigrynsky, ahir no va demostrar res, Guardiola ja el podrà educar i ensenyar.

Patint fins el final, però som campions! Ja no sona extrany dir-ho, aquest any ja portem cinc copes igualant la temporada de Kubala. La sisena ens espera a Abu Dhabi al mes desembre, el mundialet de clubs. Que no pari de la festa i la conquesta de títols, visca el Barça!!!

Ara, comença tot, comença la temporada, comença la lliga, dilluns al Camp Nou, Barça-Sporting.

1 comentari:

Albert ha dit...

A veure si Pedro segueix així el Barça supera el de les 5 Copes (encara que aquest últim va aconseguir 2 copes sense jugar-les).

L'estil del Barça no és el millor per Ibra però pel bé de l'equip, espero que s'adapti encara que m'hagi de menjar les meves paraules sobre que Eto'o és molt millor que ell.
Adéu!