diumenge, 20 de setembre del 2009

El Barça ja meravella

Anit, el Barça va golejar amb solvència i facilitat a l'Atlètic de Madrid al Camp Nou. La primera part va ser un espectacle, al minut dos, Zlatan Ibrahimovic va fer un toc suau sobre el porter (normalment suplent) i va aconseguir el primer gol. El segon gol va ser una obra mestre del millor jugador del món, Messi va vacil·lar al porter Roberto i va aixemplar el marcador. En una falta a prop de l'àrea, Alves va xutar una canonada i va encertar. Però la màquina de fer futbol no parava i una centrada genial de Messi la va empènyer Keita per marcar. Una errada de Busquets va provocar que Agüero escurcés el marcador marcant davant Valdés. Mitja part, 4-1. A la segona part el futbol es va espessir i el conjunt blaugrana no va sortir tant endollat. Una altra error dels blaugranes va propiciar que Forlán marqués el 4-2. Semblava que acabaria així, però a la última jugada del partit Messi va fer una creuada a la porteria de Roberto que va acabar en gol (5-2). Els Barça-Atlètic de Madrid segueixen sent un festival de gols. L'àrbitre Mejuto González ho va fer bastant malament per no xiular còrners i penals a favor del Barça.

El Barça que vam veure ahir ens va recordar al de la temporada passada. Amb Messi com a líder i pichichi (empatat amb Ibra i Soldado) fent genialitats que tothom queda bocabadat. Xavi que segueix sent el rei del mig del camp i de les passades. Per fi van tornar Iniesta i Márquez al Camp Nou, ara ja comencem a tenir la plantilla feta de veritat. Qui també es va estrenar a casa va ser Chigrinsky, no ho va fer malament, tot i que va fer jugades amb sang freda. Maxwel, ho va fer bastant malament. Ibrahimovic va marcar el seu gol amb qualitat. El Barça va jugar molt bé, però s'ha de dir que l'Atlètic de Madrid va tenir una defensa molt fluixa i un porter que encara tremola. De moment, seguim sent líders de la lliga.

Pròxim partit de lliga és dimarts a Santander, Racing-Barça a les 22:00 hores.