diumenge, 13 de setembre del 2009

La cosa rutlla

El Barça va superar al virus FIFA amb una victòria a casa del Getafe. És veritat que a la primera part es notava cansaci i que el Getafe dominava amb xuts al pal. Però a la segona part, van sortir Messi, Iniesta i Alves i ho van resoldre tot. Aquests canvis també van ajudar a Ibrahimovic, que es va notar més còmode. Ibra va marcar el primer gol donant un toc suau a la pilota després d'una passada. Messi va rematar la feina marcant un gol de cap després d'un centre del generós Zlatan, aviam si l'argentí oblida els maldecaps del seu país (0-2). Per part del Getafe em pensava que Soldado seria més perillós.

Bona feina i satisfacció al vestuari per una victòria que ja ens fa líders. Tenia dubtes del partit de Getafe però l'equip ha tret bona nota. Per cert, Chigrinsky es va estrenar com a blaugrana i ho va fer correcte, sense errades. Puyol va jugar bastant temps al lateral dret i no va estar gaire fi.

Ara a pensar amb la Champions, dimecres, Inter de Milà-Barça, Eto'o contra Ibrahimovic, comença el futbol de l'estrelles.