dimecres, 23 de setembre del 2009

Passeig triomfant per Santander

El Barça va guanyar amb claredat davant d'un Racing de Santander molt poc competitiu. Lliga intersetmanal al Sardinero, un partit molest per Guardiola que no sabria si posar titulars o suplents. L'aposta va ser per les estrelles, l'onze ideal, l'onze de gala va sortir a jugar-se els tres punts. Tot el partit va ser controlat pel conjunt blaugrana, especialment la primera part. Amb 26 minuts en va haver prou per sentenciar el partit. Primer, Ibrahimovic va rematar de cap obrin el marcador, després, Messi va fer un gran gol troban el forat de la porteria de Toño i per acabar, Piqué va marcar un gol de davanter a passada d'asperó de Ibra. Això només era la primera part. A la segona part el partit es va tornar aburrit, tot i que al primer minut un ensurt, lesió d'Ibrahimovic, esguins al turmell, dubte pel pròxim partit. Tot just quan Leo Messi anava a ser substituit, l'argentí va fer una jugada espectaculars, com ja és habitual, i va clavar la pilota per l'esquadra de la porteria del Racing. Serrano va marcar un gran gol i va tancar el marcador (1-4).

Messi ens va tornar a que és el millor fent el que més sap, marcant i fer jugades inversemblants, de moment és pichichi (5 gols en 4 partits de lliga). Ibra va marcar el seu golet i es va lesionar, cosa que ens deixa sense davanters centres (sense comptar Henry). Per cert, el francès va estar fluix com últimament. Piqué va sagnar i va marcar. Chigrinsky va descansar.

Som líders provisionals, a l'espera del partit del Reial Madrid. Però el que més m'agrada és que en un partit de lliga com el d'ahir, l'equip surti amb ganes de golejar, amb ganes de tornar a repetir el de l'any passat. La cosa pinta bé.

Pròxim partit de lliga, dissabte a les 20:00 desde la Rosaleda, Màlaga-Barça.