dimecres, 2 de setembre del 2009

Un perico al palau blaugrana

Com pot ser que un noi tant jove faci anar de boig a tanta gent? Ricky Rubio ha estat el sarau de l'estiu, al final ve a jugar al Barça. Això si, l'equip blaugrana ha pagat molta pasta, per un jugador que s'en anirà a l'NBA d'aquí dos anys i que mai sentirà els colors blaugranes, tal com es veu a la foto.

Passarà de ser l'estrella de Badalona, al més odiat. El noi volia anar a l'NBA però només si era en un club competitiu, el Minnesota Timberwolves no ho és. Tot això, perquè es pensava que seria el millor del draft, però per ser el millor s'ha de lluitar i apredre uns anys, com en Pau Gasol. El problema, mal assessorament de la família i el seu entorn.

Però el Barça estava allà al mig per pagar 3,7 milions+IVA, el traspàs més car de la història de l'ACB. Jo estic convençut, que aquests diners mai s'amortitzaran, perquè el Ricky s'en anirà a la millor lliga del món d'aquí dos anys. Laporta satisfet, però el Barça no sap gastar els diners, tant amb bàsquet com en futbol. A Ricky li servirà de pont per l'NBA. El que no tinc clar, és que sigui ben rebut al Palau. Aquest noi només es mou pels diners.

1 comentari:

Albert ha dit...

Ningú es pot queixar de tenir a Ricky al seu equip perquè és un jugadoràs però estic d'acord amb tu: el seu pas pel Barça serà fugaç, ha costat un dineral (amb això Monchi del Sevilla et fitxava a tres Chygrinskis) i a més, farà que Sada perdi projecció.

Això sí, espero que amb el que ens ha costat retocar aquesta plantilla de bàsket campiona, guanyem la Eurolliga per segon cop a la nostra història.
Adéu!