dilluns, 12 d’octubre del 2009

Joan Laporta és així

Anem a fer un repàs sobre les temporades dirigides per Joan Laporta. És evident que a nivell esportiu, ha encertat sovint (Guardiola, Ronaldinho, Eto'o, Deco) tot i que també han fitxat toies com Maxi, Ezquerro o Albertini. Però bé, totes les coses de fitxatges se li han d'atribuir a Txiki.

Primer de tot s'ha de destacar el seu comportament i la falta d'educació, que l'ha portat a fer accions violentes com abaixar-se els pantalons a l'aeroport del Prat, fer el discurs del loro, pegar i insultar al periodista Juan José Castillo, vacil·lar a un aficionat a Manchester, tenir un comportament violent a la llotja de Old Trafford, el "que n'aprenguin", etc...

En segon lloc, la seva vinculació amb la política. Insulta a presidents de les comunitats autònomes espanyoles com Revilla o Fernández Vara. En general, falta respecte a tots els espanyols i és una pena perquè segur que hi ha molts culés arreu de l'estat. A més, potser no tothom accepta la seva posició política, però ell no ho respecta, ell només insulta i va dient deu vegades imbècil al president extremeny, però el senyor Laporta diu que no és cap insult i que significa buit, sense sentit.

I per acabar-ho de rematar, el cas d'espionatge. Joan Oliver i Joan Laporta s'han inventat una trola com una casa de pagès, perquè hi han proves que demostren que no es tractava d'una "auditoria de seguretat" si no que es tractava d'un cas d'espionatge descarat i que només tenia clau electoral.

És veritat que durant el mandat de Joan Laporta hem tingut una època gloriosa en qüestió de títols, però durant tants anys aguantant el comportament d'aquest senyor, ja ens hem cansat, l'última prova la van tenir ahir a Amposta, va tornar a fer un discurs de víctima dient que hi havia una intenció de desestabilitzar el club, però si l'únic que l'està desestabilitzant és ell amb les seves accions i discursos! El millor que ens pot passar és que aquest senyor se'n vagi del club, que ens deixi en pau a can Barça i si vol defensar les seves idees polítiques que ho faci des d'un partit polític i no des d'un club de futbol.

1 comentari:

Albert ha dit...

De pebrots no n'hi falten...
Jo crec que no vol deixar un bon record en el seu últim any. Encara que s'ha de dir que des del primer any que és així, però pocs ho notaven.
Prepara't pel post que faré d'aquí a un temps amb tot el que ha fet malament Laporta. Què me'n dius del tema Uzbekistan, de la falta de transparència, de les entrades de París i Roma...
Adéu!