divendres, 2 d’octubre del 2009

Madrid 2016, no gràcies

Avui es decideix qui tindrà els Jocs Olímpics del 2016. Tant a questió personal com a questió lògica, crec que Madrid no hauria de guanyar.

Primer que tot, sabent que les olimpiades del 2012 es disputen a Londres, la raó lògica seria que no tornés a tocar una ciutat europea. Hi han dubtes i pegues, com per exemple, on aniran a fer les competicions marítimes? Què en faran de l'estadi olímpic que construeixin un cop passada la competició? Afectarà l'economia del país? Estan preparats com a ciutat per a rebre aquest esdeveniment?

Jo no vull que es celebrin les olimpiades a Madrid, bàsicament perquè els maldecaps que hauriem d'aguantar des d'avui fins al 2016 serien infinits. Ara que, nosaltres ja les hem tingut al 1992.

L'única cosa bona, és que tenim els Jocs Olímpics a tocar i que no ens hauríem d'aixecar en hores intempestives per veure les competicions.

Si a mi en pregunten si vull les Olimpiades a Madrid simplement responc, "No gràcies".

1 comentari:

Albert ha dit...

Al final, ni Madrid ni Obama; Rio de Janeiro. Penso que organitzar uns JJ.OO anirà bé per renovar aquesta ciutat socialment. Hi ha greus problemes de seguretat ara mateix a Brasil.

Jo preferia que Madrid no fos escollida però hagués tingut els seus avantatges.
Adéu!