dijous, 29 d’octubre del 2009

Pedro rugeix a Lleó

El Barça va guanyar sense despentinar-se a casa d'un humil i agraciat Cultural Leonesa. Guardiola va fer un onze titular farcit de suplents i jugadors del fiflial. Però qui va resoldre el partit va ser el ja confirmat com a jugador del primer equip, Pedro Rodríguez. Després de dues bones passades, el canari la va enviar al fons de la xarxa en dos ocasions. Un partit espès però mínimament controlat pel Barça, els lleonesos no van tenir gaires ocasions per no dir cap (0-2). Eliminatòria sentenciada i el partit que ens espera de tornada serà de pa sucat amb oli, però almenys que n'apreguin a Madrid de com es guanya a un equip de segona divisió B.

Bojan no va estar gens fi, Jeffren no va estar encertat com a lateral dret tot i que va donar l'assistència del segon gol. Pedro va ser el millor. Gai Assulin va fer accions bones jugant amb el primer equip. Pinto va estar concentrat i els migcampistes (Busquets, Touré i Keita) van estar correctes. Jonathan Soriano es va estrenar al primer equip del Barça després de passar per les files de l'Espanyol.

Partit fàcil sense estrelles, ara torna la lliga, dissabte a les 20:00, Osasuna-Barça.