dimecres, 21 d’octubre del 2009

Sorpresa perillosa

Ahir, el Barça va perdre un partit teòricament fàcil davant d'un desconegut com el Rubin Kazan. Es van deixar escapar tres punts que els trobarem a faltar al futur. El Barça no va jugar gaire bé i els russos en van tenir prou amb dos xuts a porteria i una bona defensa per guanyar. Només començar el partit, al minuts 2, Ryantsanzev va engaltar un xut potentíssim a la porteria de Valdés que va acabar el gol (van tenir sort). El Barça tenia temps per reaccionar però tot i un bon gol d'Ibra a començaments de la segona part, no en va haver prou, el russos va tornar a posar-se per davant en un contraatac. El Barça va enviar dos pilotes al pal, però entre la poca afició que hi havia al Camp Nou i que l'entrenador del Rubin estava resant, els blaugranes no van aconseguir la igualada, per tant van deixar escapar 3 punts fàcils davant el campió de la lliga russa (1-2).

Pep Guardiola va fer jugar l'equip de gala amb un Messi desconegut, i tota la resta de jugadors jugant regular, l'únic que es va salvar va ser Ibra amb el gol. Per acabar-ho de rematar, Dani Alves es va lesionar i estarà tres setmanes de baixa.

El que més preocupa és la mala imatge de l'equip blaugrana durant els últims partits (Almeria, València i Rubin Kazan) i que ara s'haurà de patir i lluitar per aconseguir la primera plaça del grup. Ara no vénen partits fàcils, primer a Kazan, després aquí contra l'Inter i per acabar a Kiev. La cosa està complicada però espero que Guardiola correigeixi els errors dels últims dies. Hi ha temps per rectificar.

Pròxim partit, lliga, diumenge a les 21:00 a la Camp Nou, Barça-Saragossa.