dimecres, 25 de novembre del 2009

El campió esbaeix dubtes

El Barça va superar amb claredat a l'Inter de Milà, sense Messi ni Ibrahimovic. Tots els culés començavem a tenir dubtes sobre l'equip, i més, davant d'un rival difícil com és l'Inter. Però el Barça ha superat la prova excel·lentment. A la primera part, el Barça va sortir a mossegar, i amb 26 minuts en va tenir prou per sentenciar el partit. Al minut 10, Piqué va rematar un córner, i va estrenar el marcador. Pedro, al minut 26, va rematar una centrada d'Alves i va fer aixecar a les 93.524 persones que hi havien el Camp Nou. Domini constant del Barça, amb la total possessió i sort de Julio César que els va salvar d'algun altre gol. L'Inter amb prou feies va xutar a Valdés, i quan ho va fer, va sortir del peus de Samuel Eto'o que va ser aplaudit pels aficionats. L'àrbitre Bussacca correcte, perquè va penalitzar les faltes clares del conjunt italià.

Tot l'equip va estar espectacular recordant-se al de l'any passat. Abidal, teòricament lesionat, va jugar molt bé. Pedro va estar brillant regatejant-se a Maicon. Piqué va mostrar la seva solvència al darrere amb Puyol. Busquets va estar fi en la tasca de pivot. El que no va acabar de cuallar va ser Thierry Henry, tot i que es movia amb facilitat. Iniesta pletòric. A l'Inter, poc a dir, ni Eto'o ni Diego Milito ni Stankovic, ningú va fer ombra al gran Barça.

Amb bones sensacions, el Barça respira a la Champions i ara ja pensa amb el Reial Madrid. Però el millor de tot, és que el Barça va apalliçar a l'Inter sense necessitar els serveis de Messi i Ibra. Els del Madrid que es preparin.

Pròxim partit, el clàssic, diumenge a les 19:00 i al Camp Nou, Barça-R.Madrid, el liderat en joc.