dijous, 19 de novembre del 2009

Hi ha un ferm candidat, però...

De totes les seleccions que s'estan preparant per el mundial 2010, només en hi ha una que està impecable i convençuda de si mateixa, aquesta és la selecció espanyola. França pateix fins a la pròrroga marcant un gol amb la mà (i quina mà d'Henry!), Portugal no rutlla sense Cristiano Ronaldo, l'Argentina de Maradona està en crisi, Rússia ja està eliminada, Holanda i Chile han fet una bona classificació però no són candidates al títol i Anglaterra, Itàlia i Alemanya sempre són perillosos, però vaja...

L'única que pot fer una mica d'ombra és la selecció brasilenya de Kaká, Alves i companyia. La selecció espanyola, encapçalada per jugadors del Barça o catalans (Iniesta, Xavi, Puyol, Piqué, Cesc, Busquets, etc) ens ha demostrat que el canvi d'entrenador no ha afectat (de Aragonés a Del Bosque). Un equip sòlid a la porteria (Casillas), a la defensa (Puyol, Piqué, Albiol), sense dubte al mig del camp (Xavi, Iniesta i Cesc) i davant amb Villa i Torres. Per acabar-ho de rematar sorgeixen bons jugadors com Negredo o Navas.

És evident que el mundial es decideix en qüestió de dies, però qui està fent mèrits per arribar lluny, és el campió d'Europa. En gran part, gràcies als jugadors del Barça.

1 comentari:

Albert ha dit...

Sí, però jo crec que ara mateix Brasil es troba inclús per sobre d'Espanya.
Recordem que a la Copa Confederacions "la roja" no va poder amb EEUU i els brasilers sí.
A més, l'equip de Dunga per accedir al Mundial ha hagut de deixar enrere a rivals molt més potents que els equips europeus de "segona divisió".
Adéu!