dijous, 5 de novembre del 2009

Passant fred i sense marcar

La pilota no va voler entrar a favor del Barça i només va aconseguir un empat a zero a Kazan. El Barça va jugar millor durant tot el partit i va tenir ocasions per avançar-se al marcador, però no va poder ser. El Rubin Kazan va defensar molt bé durant tot el partit tot i que va tenir dues grans oportunitats que ens va salvar el Valdés. Als dos minuts, Ibra va fer un pal que deixava bones sensacions, però no van marcar. Els blaugranes han viatjat moltes hores per anar a passar fred però no s'ha tret un bon resultat d'aquest desplaçament.

Messi va estar lamentable. Ibra va fer el que va poder. Valdés ens va salvar de la derrota. Alves no va estar gaire fi, tot i que cal recordar que venia d'una lesió.

Teoricament, el Rubin kazan era l'equip més fluix del grup, però només li hem guanyat 1 punt en dos partits. El grup de la mort s'apreta, l'Inter va guanyar a l'últim moment a Kíev i es posa líder. Si el Barça vol passar vuitens haurà de treure un bon resultat en els següent partits contra l'Inter i el Dinamo. S'haurà de suar la cansalada.

Pròxim partit, lliga, dissabte a les 20:00, Barça-Mallorca.

1 comentari:

Albert ha dit...

Costarà molt més del que molts ens pensàvem. Ens hem complicat la vida, però encara depenem de nosaltres mateixos.

Adéu!