dimarts, 8 de desembre del 2009

Au revoir Henry

Thierry Henry ja se li ha acabat el futbol a can Barça. Tots sabiem que el millor del francès ja li haviem vist a l'Arsenal. La millor temporada que ha jugat va ser la de la final de la Champions a París amb el conjunt londinenc, en aquell moment hauria d'haver vingut, i no esperar dos anys més.

Aquí, a can Barça, li va costar adaptar-se al principi, però l'any passat va estar decisiu en moments clau, marcant un munt de gols al costat de Messi i Eto'o. Però aquest any sembla que la cosa no va igual. Henry començava la temporada amb una lesió i l'escàndol de les mans amb França i ara, aquí, no està demostrant el millor de si mateix, és superat pels rivals, amb prou feines dribla i amb prou feines marca. Tot això ho veiem , per molt que Guardiola negui i digui que tornarà a ser el mateix, però l'edat no perdona. Tot i que hem de recordar, que Henry gairebé sempre el fan jugar a l'extrem esquerre, i sabem que no és la seva posició ideal.

Llavors, és quan ens plantejem, qui col·loquem a la banda esquerre? En partits clau, Pedro no està preparat per assolir aquesta tasca tant important, però per la lliga si que es pot comptar amb ell. Iniesta seria el millor recanvi, però perdies un mitg del camp sòlid, format per Touré o Busquets (això és un altre debat), Xavi i Iniesta, però si fas aquest canvi, et veus obligat a que jugui Keita. La última solució és fitxar d'una vegada per totes, un extrem esquerre pur que fa temps que no en tenim cap, tot i que sembla que la última opció no serà possible, a no sé que vingui Robinho.

En tot cas, Henry és un perill a l'extrem esquerre i jo li començaria a mentalitzar que algun dia deixarà de ser un titular estrella.

1 comentari:

Albert ha dit...

Fa temps que ho dic: Pedro a l'esquerra no és ningú i per tant, si no es vol perdre a Iniesta al mig del camp ha de jugar Jeffrén.

Jo també veig a Henry força acabat.
Adéu!