dijous, 10 de desembre del 2009

Classificació freda

El Barça va guanyar a Kíev i es va assegurar el pas a vuitens de final de la Champions, com a primer de grup. Un partit fred que començava amb una errada de Valdés al minut 2, que costava l'avançada del Dinamo de Kíev. Però el Barça dominava per aconseguir la igualada, tot i que fallaven clares ocasions, ens vam haver d'esperar fins al minut 32, bona centrada rasa d'Abidal i rematada lliscant de Xavi. L'empat ja ens anava bé, per això, durant la segona part no van haver tants atacs blaugranes i menys del Dinamo. Messi va marcar un golàs de falta que tancava el marcador i la fase classificatòria. Hem hagut de patir, però la lògica s'ha imposat, Barça i Inter han passat, Rubin a la Europa League i el Dinamo fora.

Bon partit de Busquets que està treien la titularitat a Touré. Messi va marcar un golàs però va fallar un contra un claríssims. Valdés va estar desafortunat però no passa res. Abidal va estar bastant bé.

Hem passat líders tot i patir més del compte. Ara ve el futbol de veritat, o potser a quarts...Entre els rivals que ens poden tocar, vull evitar Milan (que és un equip trampa), CSK de Moscú (Per la incomoditat d'anar a Rússia, de nou) i Bayern de Munich de Van Gaal. Stuttgart, Olimpic de Lió, Porto i Olimpiakos, tenen un nivell inferior al Barça. Un fet important és que tenim la tornada a casa.

Pròxim partit, dissabte a les 20:00, el derbi sense Messi i amb un Espanyol en hores baixes.

3 comentaris:

Albert ha dit...

Efectivament, al final el grup ha quedat com havia de quedar, amb el Barça primer, l'Inter acompanyant-lo i amb el Rubin a l'Europa League.

Touré hauria de jugar aquests partits perquèaixí quan marxi a la Copa d'Àfrica ja arribarà el moment de Busquets, que estarà més fresc.
Adéu!

MaCaVa ha dit...

hola; gracias por pasarte por mi blog ya te he agregado a mis links,
me pasare de vez en cuando
saludos

MaCaVa ha dit...

por favor te pediria le pongas un traductor a la pagina
gracias
un saludo