diumenge, 13 de desembre del 2009

Derbi enganyós

El Barça partía com a favorit d'aquest derbi. Semblava que golejaria sense problemes, però un gol d'Ibrahimovic d'un penal que no era, va ser l'únic que vam veure de bo. El Barça va sortir amb el joc controlat i amb la màxima possessió, però les ocasions eren errades pels jugadors blaugranes, també hi havien imprecisions en passades. En una de les jugades d'atac del Barça, Xavi es va entrebancar després de que l'agafessin de la samarreta, però no suficient per fer-lo caure i fer possible un penal. Ibra fa xutar molt potent, i va marcar de forma magistral. A la segona part, el Barça va sortir desconcentrat, en canvi, l'Espanyol va sortir molt atacant i amb perill. El Barça no dominava el partit perquè feia moltes passades errades a la defensa (Puyol i Alves especialment), però els pericos no van crear moltes ocasions per empatar. 1-0 i gràcies. El Barça no va fer un bon partit i l'Espanyol, com era previsible, va sortir motivat a jugar contra el rival de la ciutat. L'àrbire Iturralde González va estar lamentable, els pericos van estar molt "guarros", fent faltes, i ell no ho sabia aturar.

Messi no hi era, però jo crec que no era la causa del mal joc del Barça. Puyol i Alves van estar fluixos i imprecisos. Piqué va estar bé. Maxwell no va estar bé en defensa. Al davant, Ibra va marcar però qui va estar millor va ser Pedro. Henry va estar millor que altres cops.

No es va practicar un bon futbol però els tres punts ja són al sarró. El que em fa més ràbia, és que l'Espanyol va jugar bé al Camp Nou, però segur que quan jugui contra altres equips de nivell inferior al Barça perdran de pallissa donant una imatge penosa (sense anar més lluny, diumenge passat contra el Racing de Santander). El Reial Madrid va jugar bé sense Cristiano Ronaldo i Kaka´i va guanyar en els seu partit difícil a València, tot i que va patir.

Ara a pel mundial de clubs, aquesta setmana s'ha de completar aquest 2009 brillant, dimecres a Abu Dhabi a partir de les 17:00, semifinal contra l'Atalante Mexicà.

Pd: Em va fer gràcia una pancarta que vaig veure al gol sud que deia: "Benvinguts a Barcelona", dedicat a l'Espanyol.

3 comentaris:

MaCaVa ha dit...

el barça ayer no estuvo todo lo bien que nos hubiese gustado, yo creo que es que Xavi no estuvo bien ayer, pero se gano que es lo que importa. gracias por el traductor
saludos

Anònim ha dit...

Hola, gràcies per passar-te pel meu bloc, el teu està genial.

Sobre el partit d'ahir, ja que la segona part és per oblidar, no vam fer un gran joc però després de 3 anys vam guanyar el derbi. Toca pensar en el Mundialet.

Salutacions i us enllaço

Albert ha dit...

És normal que l'Espanyol surti més motivat al Camp Nou. Saben que una victòria al nostre camp fa augmentar la moral.

Bona la pancarta.
Adéu!