dimecres, 6 de gener del 2010

El Sevilla deixa carbó

En una nit de Reis freda, el Barça va perdre el primer partit d'aquest any 2010 davant el Sevilla en l'anada dels vuitens de la Copa del Rei. Pep Guardiola va treure un equip estrany i ho va reconèixer. A la defensa va posar Milito (que torna de la famosa lesió) i Chigrynsky (que encara no se n'entera) juntament amb Maxwell que va justet i Alves que dóna qualitat. Però Márquez també es va apuntar a la festa i jugava com a pivot defensiu (un patata). Un equip que feia aigües per tot arreu, amb nois joves (Thiago), diferents suplents i algun titular. La barreja no va funcionar.

Durant la primer part, el Barça encara jugava bé amb Messi i Alves, però el gol no arribava. A la segona part, el Barça va sortir empanat en defensa i ho va acabar pagant. Capel sol, va batre a Pinto. Però el Barça havia de buscar l'empat i al minut 74, gran passada llarga de Márquez i Ibrahimovic culmina un gol vacil·lant a Palop. Però encara estavem celebrant el gol d'Ibra, que un impotent Chigrinsky fa falta clara i targeta groga sobre Capel, però a sobre, l'àrbitre l'havia vist dins l'àrea. Negredo marcava de penal i tornava a posar per davant als sevillans. Alguna ocasió més pel Barça però poca cosa més (1-2). Pérez Burrull va fer una actuació lamentable, sancionant erròneament diferents accions o no veien evidències. Molt malament, com sempre. Resultat dolent que complica la classificació, però amb aquest equip no s'ha sap mai que pot passar, resoldrem el dubte la setmana que ve al Pizjuán.

L'única bona notícia va ser el retorn de Gabi Milito, que va jugar després de 18 mesos. Thiago es va estrenar amb bona nota. A Pedro i a Bojan no se'ls va veure i a Messi poc. Márquez i Chigrinsky lamentables en defensa. Pinto va tenir mala sort.

L'equip ha començat l'any malament. Això dels resums de le sis copes, l'any perfecte, el millor Barça, tal, tal i tal està afectant a l'equip, que ha començat un nou any distret i despistat, penstant-se que ja no cal córrer perquè ja ho han guanyat tot. Però estem a meitat de temporada i novament hi ha tres títols en joc, i un d'ells té pinta d'esfumar-se.

Pròxim partit, diumenge a les 21:00, desde l'Heliodoro Rodríguez López, Tenerife-Barça. A buscar la primera victòria de l'any i a mantenir el liderat.

1 comentari:

Albert ha dit...

Amb els tres defenses més lents d'Europa (Márquez, Chygrinskiy, Milito) i uns laterals que sempre estan a l'atac com Maxwell i Alves és normal patir en defensa.
Així doncs, la culpa de la derrota no només la té l'àrbitre sinó també Guardiola.

Adéu!