dijous, 14 de gener del 2010

Eliminats amb la cara ben alta

El Barça va guanyar per la mínima al Pizjuán, derrotant al Sevilla. Però no es va assolir l'objectiu, que era marcar dos gols i passar a quarts de final de la Copa. Pep Guardiola va treure l'equip de gala (exceptuant la porteria) per tal de sortir a buscar la fita des del primer minut. Ala primera part, el Barça va estar fluix i el Sevilla ens va donar algun ensurt (amb col·laboració de Pinto). A la segona part, el Barça va sortir a mossegar i va tenir moltes ocasions per avançar-se però la mala sort i Palop ho evitaven. Però al minut 64, Xavi va clavar-la al fons de la xarxa de Palop, el Barça estava animat i la remontada estava molt aprop. Un pal de Messi i diverses ocasions rebutjades per Palop van evitar una nova proesa i remontada del Barça. El gol de Iniesta a Stamford Bridge o el de Pedro a Abu Dhabi, ahir no van arribar. El campió va quedar eliminat d'una competició després de molts mesos, però ho va fer amb la cara ben alta, perquè aquest equip encara té estil de joc, encara té crèdit.

Henry va estar bé (per fi). Messi va estar desafortunat al no entrar-li cap gol. Pinto va fer-ho bé però ens va espantar en realitzar algunes tonteries amb els peus que ens podria haver costat algun gol en contra. Ibra no va tenir el dia i Alves tampoc.

Quedem eliminats d'una competició que queda en mans del Sevilla, el Barça va mostar un bon joc i encara ens dóna confiança per seguir creien en algun títol per aquesta temporada. A més serà un descans per les pròximes setmanes.

Pròxim rival, el mateix d'ahir però en lliga, dissabte a les 22:00 al Camp Nou, Barça-Sevilla.