dilluns, 25 de gener del 2010

Nova victòria, nou rècord

El Barça ha completat una primer a volta espectacular sense perdre cap partit, guanyant amb solvència a un Valladolid en hores baixes. Durant els primers minuts, el Barça dominava però no tenia ocasions. Un ensurt del Valladolid que Valdés va salvar amb qualitat, el Barça es va posar les piles de nou i va marcar dos golassos en dos minuts, al minut 20, centrada d'Alves i rematada de volea de Xavi. A la jugada següent, Alves semblava que anava centrar, però li surt un xut que acaba sent un golàs que es traga Villar. Partit sentenciat. El Barça volia més, però el partit s 'adormia. Al minut 56, Messi tancava el recital amb un gol a passada d'Ibra, que el consolida com a pichichi (0-3). No va ser un gran partit de futbol però el barça va demostrar que les victòries fàcils també compten.
Valdés va estra atent. Piqué no tant. Ibra i Henry no troben el gol. Keita ho va fer bé de pivot defensiu. Alves va jugar molt bé per la banda perquè el van deixar. Messi golejador com sempre.

Seguim líders a cinc punts, després que el Madrid guanyés al Màlaga amb un toc de prepotència de C.Ronaldo trencant el nas a un jugador contrari. Mitja lliga cumplida i mitja lliga guanyada, però encara queda molta teca.

Pròxim partit, dissabte a les 20:00, Sporting de Gijón-Barça