dilluns, 15 de febrer del 2010

Derrota merescuda

Un mal partit del Barça al Vicente Calderón davant un bon Atlètic de Madrid, va causar la primera derrota de la temporada a la lliga i l'acostament del Reial Madrid cap al líder. Les sis baixes en defensa i la lesió als primers minuts de Keita (4 setmanes de baixa) van trasbalsar al conjunt blaugrana. L'Atlètic de Madrid dominava i amb 22 minuts, ja ens en havien marcat dos, el primer de Forlan sol davant la porteria de Valdés i els segon, un bon gol de Simao de falta que Valdés no va poder aturar. El Barça necessitava un minut de descans i reflexió, i va intentar acostar-se al marcador amb un gol d'Ibrahimovic a la sortida d'un córner. Però els intens de empatar no es veien. A la segona part, el Barça va tenir algunes ocasions, però no estaven concentrats i feien moltes errades al mig del camp. Impresicions i pilotes perdudes constants de Xavi, Busquets i Jeffrén. Iniesta no se'l veia i Pedro també feia moltes passades errònies. El gol de la igualada no va arribar i l'Atlètic de Mdarid es va emportar el partit jugant a casa seva. 2-1, primera derrota i el Madrid s'acosta. L'àrbitre Iturralde González va estar correcte.

Seria difícil escollir un bon jugador del Barça ahir, però Puyol i Ibrahimovic els vaig veure més actius que la resta. Bartra va debutar i no ho va fer malament. Quan Iniesta i Xavi no juguen bé, l'equip tampoc. Henry es va quedar a la banqueta de nou. Jeffrén va fer el que va poder per substituir a Alves.

Primera derrota que algun dia havia d'arribar. A més, al Vicente Calderón, és possible perdre. Mal partit del Barça que ha de perfeccionar errors ara que ve la part important de la temporada. Seguim líders però atenció amb el Madrid que ja els tenim a dos punts.

Pròxim partit, dissabte a les 20:00, al Camp Nou, Barça-Racing de Santander.