dilluns, 1 de febrer del 2010

Patiments innecessaris

El Barça va fer un bon partit a Gijón, aconseguint una victòria per la mínima però que podria haver estat una golejada. El conjunt blaugrana va sortir a atacar i a buscar el gol des de bon principi, però el gol es va fer esperar fins al minut 30, quan un dubtós fora de joc de Pedro, va fer que el canari es plantés davant la porteria de Juan Pablo i marqué 1-0 i definitiu. A la segona part, el Barça va seguir dominant fent rondos llargs. El gol de la sentencia no va arribar i l'Sporting ens va posar la por al cos durant els últims minuts, però la victòria va ser pel Barça.

Ibra va estar desencertat. Messi i Pedro van fer bona feina però també van errar accions clares. Piqué i Márquez ho van fer bé de centrals. Puyol va saber aguantar el lateral dret. Busquets va estar desentonat.
Una victòria més, però amb la victòria del Madrid sense Cristiano davant un Deportivo de la Corunya penós, les coses segueixen igual, a cinc punts. Ningú afluixa.

Pròxim partit, dissabte a les 20:00, Barça-Getafe.

Pd: Al 13 de juny em sembla una bona data per les eleccions perquè hi ha haurà acabat la temporada. Però ens esperen 6 mesos de calvari electoral.