diumenge, 21 de febrer del 2010

Sense dubtes del líder

El Barça va golejar al Racing de Santander al Camp Nou. Patrit absolutament controlat pel conjunt blaugrana que va marcar 4 gols a l'equip del jove i ja madridista (xiulat al Camp Nou) Sergio Canales. A la primera part, el Barça va portar el ritme tota l'estona, i evidentment, tenia les ocasions més clares. Al minut 7, una errada del porter del Racing i la seva defensa, van permetre que Andrés Iniesta tornés a marcar un gol amb la samarreta del Bartça després de tant de temps (des del dia d'Stamford Bridge). Al minut 29, una falta perillosa a prop de l'àrea, la convertia Thierry Henry, que sense fer un gran xut la pilota es va colar per la barrera. Al minut 34, Márquez feia un bon bon gol de falta similar a la d'Henry però més enrere. A la segona part, el Barça va adormir el partit i havien poques ocasions, fins que Thiago es va estrenar amb el primer equip a la lliga, marcant un gol afortunat (4-0). L'àrbitre va estar correcte tot i que no en va xiular alguna falta clara contra el Barça.

Ibrahimovic no va jugar per unes molèsties i no va jugar (també per reservar-lo per Stuttgart), en el seu lloc va jugar Bojan, que no ho va fer malament però no troba porteria. Puyol va ser substituit per un cop al cap. Touré va estar desencertat. Busquets regular. Iniesta va saber substituir molt bé la absència de Xavi. Henry es va retrobar amb el gol tot i no fer un gran partit.

Thiago es va estrenar amb el Barça a la lliga i va marcar. Valdés es va avorrir molt, ja que el vaig veure que feia tombarelles quan el partit estava en joc. Gairebé ni li van xutar.

Golejada, tres punts més i seguim líders després de la sotregada de diumenge passat al Calderón. Tot i que, s'ha de dir que el Racing va ser u rival molt dèbil. Avui ha de jugar el Madrid contra el Vila-real, aviam si ens ajuden. De moment, a cinc punts.

Pròxim partit, torna la Champions pel Barça, dimarts a les 20:45, anada dels vuitens de final, Stuttgart-Barça.

Pd: Avui, gran partit de bàsquet, la final de la Copa del Rei, entre el Barça i el Reial Madrid, el clàssic.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No ha estat un gran partit però vam aconseguir 3 punts importants. Una setmana més seguim líders i ja queda una jornada menys :)

Salutacions.

PD: Espero que la copa de Bàsquet es vingui per Barcelona :):):)

Albert ha dit...

No sabia això que Iniesta no marcava des del dia del Chelsea... ha plogut des d'aleshores!

A veure si hi ha sort a la Champions i aquesta tarda amb el Madrid de bàsket.
Adéu!