dissabte, 6 de març del 2010

Definitivament, adéu

Fa mesos que ja es posava en dubte l'estat de Thierry Henry, però ara ja n'estem convençuts que el francès no tornarà a ser el jugador d'elit que era. L'any passat, va fer una gran temporada com extrem esquerre i va fer molta feina per aconseguir el triplet. Aquest any, ja no corre tant, ja no se'n va de cap defensa i amb prou feines marca un gol. I a sobre, ja no té ni ganes per lluitar el seu lloc de titular, i cedeix a Pedro i Iniesta resignatze i treien la part positiva de no jugar, preparar-se pel mundial. Guardiola el defensa dient que "ja ho ha guanyat tot", doncs si ja ho guanyat tot, que se'n vagi i deixi camí per a joves amb talent i ambició, ell ja està de tornada de tot així que ja sap on és la porta. Gràcies pels seu servei.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hauríem d'haver venut aquest estiu. Si no es sent amb ganes d'ajudar l'equip, doncs res, que jugui Pedro o Iniesta i el a la banqueta.

Salutacions.

Albert ha dit...

El que més em molesta és que vagi dient que es mereix ser suplent. Si ell adment que no es mereix jugar, que canviï i es concentri més en la seva feina.
Adéu!