divendres, 19 de març del 2010

Ens ha tocat l'Arsenal

El Barça s'enfrontarà contra l'Arsenal als quarts de final de la Champions League amb destí final al Bernabéu Al sorteig celebrat aquest matí a Nyon, el conjunt blaugrana es pot considerar que li ha tocat un rival bo però accessible. No ha tocat equips difícils com el Manchester United que l'evitem perquè se'n va cap a l'altre banda del quadre. Tindrà com a rival al Bayern de Munich de Van Gaal. El gunyador d'aquest duel, s'enfrontarà contra el francès que surti del Girondins-Olimpique de Lió. El United ho té fàcil fins a la final.

Pel que fa al Barça, s'haurà d'enfrontar a un equip irregular que intenta practicar el futbol del Barça i que va lluitant a la Premier League tot i que no té suficient equip per guanyar la lliga. L'equip de Londres encapçalat per Cesc Fàbregas té moltes mancances però té jugadors que s'ha de tenir en compte, com Arshavin, Rosicky o Nasri, però vaja... I el guanyador d'aquesta eliminatòria jugarà contra el gunyador de l'Inter- CSK de Moscou. Jo ja veig a Eto'o i Mourinho a l'horitzó per a les semifinals. I més enllà ja veig al Manchester United de Rooney a Madrid.

Per acabar-ho de rematar, tenim la tornada a casa als quarts de final i possibles semifinals. De moment, anem a visitar l'Emirates Stadium al 31 de març. El camí del Bernabéu de mica en mica.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, doncs ja tenim rivals, Arsenal a quarts i ¿Inter? a semis, si juguem com sabem passarem.

El positiu és que ho decidirem a casa;)

Salutacions.

Albert ha dit...

Hi havia rivals més difícils i comptem amb el factor camp. El sorteig ha estat bo.

Això que el United ho té fàcil per arribar a la final no ho tinc gens clar. El Bayern de Van Gaal és un equipàs.
Adéu!