divendres, 26 de març del 2010

Tot plegat fa pena

Encara queden més de dos mesos per les eleccions a Can Barça i la batalla ja està en marxa. Fa unes setmanes Alfons Godall era proclamat precandidat a les eleccions del Barça amb política continuista respecte Joan Laporta, el seu amic de la infància. Ja tenien projecte, logo, seu central i suport de bona part de la junta destacant al mateix Laporta i a Xavier Sala i Martín. Ara, tot aquest tinglado s'ha anat a norris.

Alfons Goidall tenia la intenció de incloure un excompany actual president d'Spanair, Ferran Soriano. Però Laporta no vol donar suport a una candidatura on hi hagi el seu enemic Soriano. Per tant, Laporta ha deixat "tirat" a Godall, i tota la colla que fa el mateix que Laporta també (Sala Martín). Per acabar-ho de rematar, Soriano ha negat que tingui la intenció de presentar-se a les eleccions. Per tant, Alfons Godall s'ha quedat sol com un mussol i s'ha vist obligat a fer un pas enrere perquè sense les indicacions d'una persona que hi entengui més que ell, no podria fer res.

Això no és tot, Laporta, a part de deixar de donar suport al seu vell amic, es veu obligat a donar suport a una persona que havia faltat el respecte, Jaume Ferrer. Trobo que Ferrer podria haver rebutjat l'oferta de suport de Laporta després de que l'insultés, però s'ha rebaixat i ha acceptat.

Tota aquesta guerra només afavoreix a una persona que surt guanyadora a les enquestes i que ni tant sols s'ha presentat, Sandro Rossell. No cal que faci campanya electoral, perquè ja li fan els altres.

Si voleu que us digui la veritat, tots els que he anomenat estan o han estat dins la junta de Joan Laporta, per tant, tots tenen alguna cosa en comú, la ganes del poder.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pena perquè al meu Godall em sembla un tipus molt seriós i pot ser un gran president. Esperem a veure qui és el nostre futur president.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Jo desitjo que sigui en Benedito. Em sembla el candidat més decent i clar.

Joan

Ignasi ha dit...

Agustí Benedito és la única alternativa al continuisme desestructurat i al galactisme de Florentino Rosell. Agustí estem amb tu!