dilluns, 22 de març del 2010

Un altre cop Messi

Novament el crack argentí va donar la victòria al Barça. Aquest cop a Saragossa. Messi era dubte per un flemó, però va jugar els 90 minuts i va marcar un hat-trick. El Barça va controlar el partit des del pricipi. Al minut 4, centrada de Pedro i remat de Messi amb el cap, absolutament sol davant la porteria de Roberto. Moltes ocasions pel Barça, però no arribava el gol del la sentencia. Fins que al minut 65, una jugada de geni de Leo Messi, va enmarcar un nou golàs. També va marcar el tercer, un gran gol que sempre el fa igual però sempre entra. La molèsties de Milito i Piqué van provocar el canvi per Puyol i Márquez, van arribar dos gols del aragonesos en pocs minuts, quan el Barça estava atontat. A la jugada següent, Messi provoca un penal que transforma un Ibrahimovic desesperat (2-4). Tot el partit va ser de Messi, tres punts més i segueix la lluita per la lliga.

Messi espectacular un cop més, contrastava amb la mala actuació d'Ibrahimovic que hi posa fe però no li entra cap gol, Messi va tenir pietat i el va deixar marcar de penal. Piqué i Milito van estar atents tot i les lesions lleus. Touré un dia més va estar ràpid i àgil. Maxwell va millorar. Márquez ho va tornar a fer malament, es va tragar el primer gol del Saragossa.

Nova golejada, nova exhibició de Messi i lliga igualada després de les mans de Van de Vaart contra l'Sporting. Tot segueix igual.

Pròxim partit, dimecres torna la lliga al Camp Nou, Barça-Osasuna.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja estic de tornada

Partit controlat pel Barça encara que amb aquests dos gols del Saragossa vam patir una miqueta. Sort que tenim a Leo jejejeje

Salutacions!

Albert ha dit...

Hem d'aprofitar aquest espectacular moment de Messi. Ibrahimovic no s'ha d'obsessionar pel gol.

Adéu!