dimecres, 21 d’abril del 2010

Amb INTERferències

El Barça va perdre per 3-1 a San Siro contra l'Inter de Milà, a l'anada de les semifinals de la Champions League. L'equip de Guardiola no va jugar bé, l'Inter va jugar el seu partit i l'àrbitre portuguès va contribuir al resultat. El partit va començar amb el Barça dominant la possessió de la pilota, però l'Inter era perillós al contraatac, l'equip blaugrana va trencar el gel, amb un gol de Pedro després d'una bona jugada de Maxwell. Però l'equip italià no s'ho va prendre malament i va seguir contraatacant amb força, i el fet de que Dani Alves fos inexistent a la banda dreta defensant, va provocar el gol de Snejder, el gol de l'empat. Però no en tenien prou, després del descans, van seguir amb la mateixa tònica i amb noves errades defensives i arbitrals, Maicon i Diego Milito van encarrilar el partit pels italians i de pas tenir un coixí pel partit de tornada. El Barça estava malament i va relaxar el partit com va poder amb accions per escurçar el marcador (3-1). L'àrbitre Benquerenza va fer una bona primera part, però al descans el van apretar i a la segona part va xiular malament, sobretot contra el Barça. (Segons ell, Alves va simular un penal).

Piqué i Pedro van ser els únics que van destacar. Puyol es perdrà el partit de tornada per sanció. Mesi i Ibra van estar inexistents. Diego Milito va ser el més actiu del partit.

És veritat que el Barça no va jugar bé, però cal dir que L'Inter va jugar molt bé el seu partit. Defensar i contraatar. De moment, Mourinho li ha guanyat la partida a Guardiola. Ho veig difícil però s'ha de creure amb la remuntada. El camí al Bernabéu es complica.

Pròxim partit, lliga, dissabte a les 18:00 al Camp Nou, contra el cué, Barça-Xerez.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pèssim partit del Barça. L'Inter ens superar en tot ia sobre van tenir petita ajuda extra. Toca remuntar està difícil però no impossible. La força del Camp Nou ens ha de portar al Bernabéu. No tot està perdut.

¡¡FORÇA BARÇA!!

Albert ha dit...

Bo el títol.
Tens raó, l'Inter va fer bé la seva feina.
I tant que s'ha de creure en la remuntada!
Adéu!