diumenge, 11 d’abril del 2010

El clàssic i la lliga es vesteixen de blaugrana

El Barça va aconseguir el primer assalt al Bernabéu derrotant al Reial Madrid per 0-2 i sent més superior. Malgrat que l'àrbitre Mejuto González va estar lamentable no va influir en el resultat, fins a 3 o 4 expulsions es mereixien els madridistes per les entrades esgarrifoses que feien (Sergio Ramos el que més). Però futbolisticament parlant, el conjunt blaugrana va ser el millor, va dominar el partit, evidentment va tenir la possessió i va ser qui va crear més perill, tot i que excepte les jugades dels gols, no van rematar gaire més. Al minut 32, Xavi va fer un passada magistral que Messi va aprofitar davant de Casillas, 0-1. A la segona part, el partit va seguir amb el mateix ritme, el Barça dominant, el Madrid darrere la pilota i l'àrbitre fatal davant la impotència dels blancs. El partit es va acabar quan Pedro va rematar molt bé davant Casillas després d'una altra gran passada de Xavi, 0-2 i tres punts al sac. El que fa més gràcia és veure els aficionats merengues marxar de l'estadi i resignar-se a acceptar que el Barça és millor equip que ells. Un altre chorreo però amb menys gols. Ahir, es va demostar que per molta estrella fitxada, el que compte és l'equip, per això l'equip de Guardiola està per damunt dels xecs de diners de Florentino Pérez. Més que mai, Visca el Barça!

L'equip en general va estar bé. Piqué i Milito van estar molt fins darrere evitant que Ronaldo ens donés algun ensurt. Keita va estar lent, Pedro atent com sempre i Messi ja ho sabeu, li té la moral menjada a CR9.

Gran victòria al Bernabéu que ens obre el camí a aconseguir el títol de lliga i deixar el Madrid en blanc (i mai millor dit), però queden bastants punts que s'han de disputar davant equips complicats com Vila-real, València i Espanyol. Però la gran satisfacció és saber que el Barça encara és més superior que el Reial Madrid.

Pròxim partit de lliga, dimecres a les 22:00 al Camp Nou, Barça-Deportivo de la Corunya.


Per cert, en bàsquet també els vam repassar, 78-73.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No va ser un gran partit, però el Barça va demostrar que està molt per sobre dels merengues. Queden 21 punts en joc però hem fet un grandíssim pas cap a la nostra 20 lliga.

Xavi va donar una lliçó magistral, per a mi va ser el millor del partit.

¡¡ENDAVANT BARÇA!!

Salutacions

PD: La tarda-nit d'ahir va ser tenyida de blaugrana ... EL Regal Barça també va guanyar el Madrid de bàsquet:) :)... quina tarda més bonica !!!!! :):):):)

Albert ha dit...

Ja ho crec que Messi li té la moral menjada a CR9!

Ara toquen partits complicats a domicili, però cal confiar en l'equip.
Adéu!