diumenge, 4 d’abril del 2010

Golejada per escalfar motors

El Barça va golejar a l'Athletic Club de Bilbao al Camp Nou per 4-1, espectacle amb gols dels joves del planter. Era un partit molest perquè estava abans de la setmana clau, la de l'Arsenal i el Madrid, però la prova es va passar amb comoditat. Ahir, Guardiola va treure una alineació estranya, amb Maxwell al mig del camp i sense Xavi, Jeffren davant i Chygrynsky darrere. El conjunt blugrana va sortir amb el partit controlat i creant diverses ocasions, però el gol no va arribar fins al minut 27, quan Abidal va centrar i Jeffren va rematar apurat, primer gol del canari amb el Barça. Va ser la nit de Bojan, el jove de Linyola va subtituir a Ibrahimovic que es va lesionar a l'escalfament. Bojan Krkic va marcar dos gols, el primer al minut 40, quan Puyol li va fer una passada i ell va batre a Gorka. El segon gol va arribar al minut 58, quan va marcar un golàs sense que Gorka la veiés. També va haver el gol de Leo Messi, al minut 67 va marcar per sota les cames de Iraizoz. El Barça es va adormir una mica i l'Athletic de Bilbao va aconseguir el gol de l'honor, per sort, el Barça va saber controlar la situació no com l'altre dia a Londres. L'àrbitre Mateu Lahoz va ser dolent i innocent.

Bojan va estar encertat i pot ser una rencanvi per la lesió d'Ibra. Abidal va tornar de la lesió i va tornar amb moltes ganes i velocitat. Puyol va estar espectacular, Maxwell no ho va fer malament i Chygrynsky va estar lent com s'esperava. El pitjor, les lesions de Jeffren, Ibra i Piqué que sembla que no possiblement no arribaran ni al Bernabéu. Touré va tenir molèsties lleus.

Victòria fàcil i important abans d'arribar al Santiago Bernabéu, esperem com a líders però no ho crec. Perquè partits com els d'ahir, sovint es perden o s'empaten perquè s'està pensant amb la setmana que ve sense pensar amb el present.

Dimarts al Camp Nou, torna la Champions per passar a semis, tornada dels quarts de final, Barça-Arsenal.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Partit plàcid per al Barça. Pep no va tenir més remei que apostar pels menys habituals i aquests no li van defraudar.

Tant de bo Piqué i Ibra es recuperin aviat de les seves lesions i puguin estar al Bernabéu.

Ara a centrar-se en la Champions per arribar amb més moral al clàssic;)

Salutacions.

Albert ha dit...

Amb un equip farcit de suplents també es pot guanyar. A veure si aquesta força continua contra l'Arsenal i al Bernabéu.
Adéu!