diumenge, 25 d’abril del 2010

Patint més del compte

El Barça va guanyar al Xerez al Camp Nou per 3-1 en el partit matiner que obria la jornada 34 de lliga. Guardiola ha deixat a la banqueta a Messi, Pedro, Piqué i Busquets com a homes més destacats, donant lloc a Jeffrén, Henry, Touré, Chigrinsky i Márquez (quina por aquests dos junts). El Barça va sortir per feina i amb 23 minuts ja es tenia gairebé sentenciat el partit, després d'un gran gol de Jeffrén i un altre d'Henry després de jugada d'Ibra. Però les coses es van complicar quan Chygrinsky va perdre una pilota que el Xerez va saber resoldre magistralment amb un bon xut que va batre a Valdés. A partir d'aquell moment, l'equip de Guardiola es va adormir i els 10 minuts primers de la segona part també. Fins que Messi i Piqué van sortir al camp per donar alegria al joc, el Barça va rematar el partit amb un gol d'Ibra a boca de canó després d'una centrada de Touré. El partit es va acabar, però el Xerez, absurdament, va fer entrades molt lletges quan ja estava tot sentenciat, i els va costar dues expulsions. L'àrbitre Muñiz Fernández encara ho va fer bé. El Camp Nou estava ple de canalla gràcies a l'hora que jugaven.

Touré va ser el millor del partit. Ibra va estar fatal. Henry ho va fer bé, però el rival tampoc implicava un gran esforç. Chigrinsky i Márquez van fer aigües darrere. Al final van haver de sortir Messi i Piqué per arreglar-ho.

Ara si, a pensar amb el dimecres. L'equip de Guardiola té una missió difícil a la Champions, derrotar a l'Inter per 2 o més gols, serà difícil però tots ens hi deixerem la pell. Pel que fa a la lliga, tot igual, guanyen Barça i Madrid i una jornada menys perquè s'acabi.

Pròxim partit, ja ho sabeu, Barça-Inter de Milà, tornada de les semifinals de la Champions al Camp Nou, hem de creure amb la remuntada, visca el Barça!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'equip va sortir "empanat" però gràcies a la seva qualitat es va imposar al Xerez. Molt malament l'equip andalús al final del partit donant puntades a tort ia dret.

Keita i Touré van ser els millors del partit, van saber en tot moment llegir el partit.

Ara si ... A PEL INTER!.

Salutacions.

Albert ha dit...

És cert que van haver d'entrar Messi i Piqué per animar una mica el partit. Crec que es va patir, però no més del compte.

Per suposat, jo també crec en la remuntada.
Adéu!