dijous, 29 d’abril del 2010

S'ha acabat el somni

El Barça de Pep Guardiola no va poder aconseguir la remuntada per accedir a la final de la Champions League al Santiago Bernabéu de Madrid. Una setmana que havia servit de motivació pels jugadors i sobretot pels aficionats, no ha acabat amb la cirereta del país, la remuntada. Els blaugranes van sortir a atacar per aconseguir els 2 gols, i l'Inter va fer el millor que sabia fer, defensar. Malgrat que la possessió fos tota pel Barça, les ocasions de gol no arribaven perquè els italians tapaven molt bé. En una acció inútil, Motta va tocar la cara de Busquets, la conseqüència va ser la targeta vermella directe. Un argument més pel Barça. A la segona part, el partit seguia amb el mateix ritme, el Barça amb domini de la pilota però sense xutar gaire. Al 39 de la segona part, Gerard Piqué va fer una bona ruleta davant Julio César que significava l'1-0, encara es tenia esperança, però el gol arribava massa tard, a més en fora de joc. Abans d'acabar, Bojan va marcar el gol de la remuntada però l'àrbitre va dir que eren mans de Touré, no va encertar. Moltes ganes, però una bona defensa, va fer insuficient el coratge i la fe de 96.200 persones. El gol d'Iniesta a Stamford Bridge no va arribar, la final del Bernabéu la veurem per la tele.

El Barça la va remenar molt, destacar que Ibra ho va fer fatal per variar, Messi no va estar còmode i Piqué va ser el millor, estava a tot arreu. Touré també ho va fer bé.

Elimintas de la Champions somiada, però no cada any es pot guanyar, a Madrid ho celebren i ara haurem de lluitar per una lliga que de moment, està psicològicament perduda. Tot i això, no perdem la confiança. El xulo i provocador Mourinho i Eto'o han guanyat la partida, la final Bayern-Inter.

Pròxim partit, dissabte a les 22.00, Vila-real-Barça.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi va haver sort. Dominem tot el partit però "la muralla" que ens va preparar Mourinho guanyo. De vegades el futbol és injust i aquesta vegada va guanyar "l'anti futbol". Ara a aixecar l'ànim al més aviat possible perquè s'ha de lluitar per la lliga.

Avui més que mai em sento orgullós de ser culer

Salutacions.

Albert ha dit...

Sabíem que seria complicat però la majoria confiàvem en la remuntada. És una llàstima, però al mateix temps, no podem quedar-nos de braços creuats.
Adéu!