dimecres, 7 d’abril del 2010

Un heroi d'una altra galaxia

El Barça va certificar el pas a les semifinals de la Champions League amb una golejada de Leo Messi, que amb quatre gols va enlluernar el món del futbol un partit més. El Barça ho tenia tot de cara perquè jugava a casa, però un gol de l'Arsenal, un gol de Bendtner va fer tremolar a l'estadi, malgrat això, el crac argentí va demostrar perquè és el millor del món i sap actuar en els moments clau. Hat-trick amb vint minuts, grans gols, especialment el primer en que va fer un remat per l'esquadra que Almunia no va poder aturar. L'equip de Londres no sabia com aturar-lo. A la segona part, el Barça va adormir el partit, i fins i tot, va perdre pilotes al darrere que ens va estar punt donar algun ensurt, però l'Arsenal no va saber-ho aprofitar. El Barça va controlar i va arribar la cirereta del pastís, un gol de Messi que demostra la lluita que fa en cada acció (4-1). L'àrbitre Sturk va estar bastant erràtic.
La veritat és que el Barça en conjunt no va fer un gran partit, però Messi es va posar l'equip a l'esquena. Bojan va ser titular i va estar inexistent, Pedro no va estar encertat i Márquez va aguantar bé al darrere. La mala nota va ser la lesió d'Abidal, 10 dies de baixa i no juga al Bernabéu. No cal dir qui va ser el millor.

Ara ens espera l'Inter de Mourinho i Eto'o, un rival difícil de pelar abans d'arribar al Bernabéu al 22 de maig. Tant debò es cumpleixi els somnis dels culés, que poguem aixecar tots junts la quarta a Madrid.

Pròxim partit, dissabte al Bernabéu, primera visita i esperem que no la última, el clàssic que decidirà més de mitja lliga.

2 comentaris:

Albert ha dit...

Amb els 4 golassos de Messi ja no me'n recordava de l'àrbitre, però és cert que no va estar massa encertat.

Sí, a veure si podem anar al Bernabéu més d'una vegada durant les properes setmanes.
Adéu!

Anònim ha dit...

De veritat que Leo és d'aquest planeta? jajajajajaja. Aquest xaval és grandiós, el seu somriure després de marcar el 4 gol i com jugava amb la pilota després d'acabar el partit és el que fa ser diferent a la resta ... QUE GRAN ETS LEO.

Ara a pels "merengues" ... ¡SOM-HI BARÇA!

Salutacions.