dilluns, 17 de maig del 2010

Campions de lliga!

Per fi, després de mesos de patiment, s'ha imposat el bon futbol, malgrat que el Madrid que ha fet una bona temporada, el Barça ja és campió de lliga. Ahir havia de derrotar al Valladolid per aconseguir el títol, tot i que l'equip de Guardiola va sortir una mica nerviós, el Barça va posar les coses al seu lloc i va ser molt superiors a un equip que ja és de segona divisió. A partir del gol de Pedro, més ben dit, de Prieto en pròpia porta, el Barça ja va ser l'amo del partit. Feien xuts llunyans i es notava que faltava joc al mig del camp perquè no hi era Xavi, però se'n van ensurtir. Un gol de Pedro després d'una gran jugada del gran pichichi Leo Messi va encarrilar el partit. A la segona part, el partit va seguir amb la mateixa tònica i només faltaven els gols de Messi per aconseguir igualar un nou rècord, el de màxim golejador del Barça en una temporada amb 47 gols. En va marcar dos que servien perquè el Camp Nou amb 98.000 persones celebrés una lliga mentre el Reial Madrid empatava a Màlaga. Va xiular Pérez Lasa i va començar la festa a l'estadi, parlaments, volta al camp i focs artificials, però vaig trobar a faltar la cosa més bàsica, el trofeu.

Messi ha estat brutal tan ahir com en tota la temporada. Ho va aconseguir tot l'any passat a nivell individual i aquest any va a camí de repetir. Pedro sempre marca i aquesta ha estat la seva gran temporada, aquest noi s'ha guanyat la titularitat. Ibra va començar resolutiu i ha acabat malament. Henry i Márquez ja estan retirats. Piqué, Alves, Touré, Busquets,etc...Tots plegats formen un gran equip que s'ha merescut un nou títol.

La vintena lliga ha està al sac, en un any 7 títols, ja ho podem disfrutar perquè això no és gens normal. I a Madrid, Jorge Valdano ha dit que s'ha de renovar el vestuari i la banqueta, tot això després de gastar-se 300 milions d'euros, que s'ho facin mirar. Ni els àrbitres ni ningú ha aturat a un Barça que ha lluitat fins el final per estar a totes les competicions i que un mal dia a Milà, no ens permet que dissabte estiguem on hauriem d'estar, però són coses del futbol. Temporada excel·lent perquè s'han aconseguit 99 punts a la lliga, rècord absolut. El que passa és que ens pot semblar poc, després d'una temporada perfecte amb les 6 copes. Falta algun retoc, però aquesta plantilla té encara molta credibilidat i molt de crèdit. Visca el Barça!

S'ha acabat la lliga, es farà llarg fins l'agost, ens haurem de conformar amb un mundial de futbol que no està gens malament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja la tornem a tenir aquí!!!! aquest any ... també!!! ;)

Salutacions.

Albert ha dit...

Campions!!!
El nerviosisme inicial era comprensible, però a mesura que va anar avançant el partit ja es veia que la victòria no es podia escapar.

Ja sabem com són els merengues: si funciona, bé, i sinó, més diners.

El problema arribarà quan s'acabi el Mundial; tardarà en haver-hi futbol un altre cop.
Adéu!