diumenge, 2 de maig del 2010

El líder mana

El Barça tenia un partit difícil al Madrigal, perquè després de l'eliminació a la Champions, els ànims estaven baixos dins el vestidor. Però l'equip de Guardiola va sortir a jugar molt motivat perquè només quedaven 4 jornades per acabar la lliga, el resultat va ser molt bo. Els blaugranes van tenir el domini del partit i jugant còmodes sense Ibrahimovic per allà al mig, malgrat això, els groguets van estar a punt de donar un ensurt, perquè la defensa blaugrana patia una mica. Però el Barça va posar le coses al seu lloc i al minut 18, gol de Messi després d'una passada d'un mig lesionat Xavi. Al minut 33, Xavi va xutar una falta magistralment que va acabar amb gol. Per sentenciar el partit, Bojan va fer una bona acció individual batent a Diego López. A la segona part, el partit es va relaxar, però el Barça seguia dominant i l'única manera que tenia el Vila-real per aturar als blaugranes era fent faltes. En una jugada estranya, Llorente va reduir distàncies però Messi va posar les coses al seu lloc, marcant amb un toc suau sobre Diego López (1-4), més líders a una jornada menys, Messi més pichichi i Bojan desmostrant que està millor que Ibra. L'àrbitre Teixera Vitienes va estar correcte però es va menjar una expulsió per Busquets.

El Barça va estar bastant complet, amb l'equip de gala disponible, Bojan va saber aprofitar la seva titularitat. La defensa i Valdées ens van fer patir una mica en alguna ocasió.

Un dels partits difícils que quedaven, s'ha resolt amb eficàcia, avui que jugui el merengón de Camacho al Bernabéu que nosaltres ja tenim els tres punts. Cada cop queda menys.

Pròxim partit, dimarts a les 20:00, Barça-Tenerife.

Pd: Per cert, avui fa un any del 2-6, quin bon record!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El Barça va donar un pas de gegant. Ja només queden 3 partits i cal donar-ho tot. Molt bé Bojan que es postula com a titular per a aquests últims 3 partits. Cal destacar especialment Xavi que va jugar lesionat. Els que esperaven una punxada culer s'hauran quedat aixafats;)

Salutacions.

Albert ha dit...

I avui una altra victòria treballada, encara que hem patit una mica més. Cada cop queda menys, sí.
Adéu!