dimecres, 5 de maig del 2010

Victòria treballada sota la pluja

El Barça va aconseguir guanyar amb un resultat ampli davant el Tenerife, per 4-1. Un Camp Nou mig buit per la intensa pluja que queia, va intentar animar a un equip que estar a tocar del títol de lliga. El Barça va sortir amb la intenció de posar les coses clares i aconseguir els tres punts, Messi marcava al minut 17, un gol de murri que encarrilava la victòria, però es perdonava massa a davant i al darrere es feien errades defensives que van provocar l'empat dels canaris. A la represa, el Barça encara va sortir una mica tocat, però Bojan Krkic va tornar a encaminar la victòria amb un bon gol, demostrant que està en un moment de glòria. Pedro i Messi van donar la tranquilitat absoluta sentenciant el partit. Tres punts més i la lliga més a prop.

Ibrahimovic va jugar amb una mica més d'alegria, però segueix estant en crisi. L'altre cara de la moneda és Bojan, que s'ha acostumat a marcar. Messi va estar golejador i ja fa espai per aconseguir el pichichi i la bota d'or.

Victòria enganyosa, perquè el Barça falla moltes ocasions al davant i la defensa perd pilotes darrere. Queda la recta final, a confiar amb el Mallorca i sinó, a jugar-nos les garrofes a Sevilla.

Pròxim partit, dissabte a les 21:00, és gairebé segur que es decidirà la lliga, Sevilla-Barça i R.Madrid-Ath.Bilbao.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara que el marcador mostri el contrari, va costar molt guanyar el Tenerife, però es van aconseguir 3 punts importantíssims. Ja només queden dues esforços més ... ¡SOM-HI BARÇA!

Salutacions

Albert ha dit...

Bona victòria; llàstima que el Madrid guanyés ahir perquè ara haurem de guanyar en un camp complicat com és el Pizjuán.
Adéu!