dimarts, 8 de juny del 2010

Tots contra Rossell

Ja ha començat la campanya electoral, a menys d'una setmana per les eleccions a Can Barça el gran favorit és Sandro Rosssell però en els debats les coses poden canviar. Anem a analitzar les oportunitats que tenen els candidats.

Sandro Rossell: És qui ho té de cara per aconseguir la presidència, tot i que no està fent una campanya extraordinària, el fet de que sigui una persona coneguda que està en contra del model continuista, i més ben dit de Laporta, fa que molts socis que n'estan fins el cap d'amunt, vulguin un canvi. Però si analitzem, Rossell és bastant tímid i no té la espontanietat que té Laporta, no té un gran discurs però, Ingla i Ferrer li estan fent la campanya.

Marc Ingla: És el candidat que s'ha gastat més diners en aquesta campanya, 1 milió d'euros, entre altres coneguts com Godall, Soriano o Vicens vol evitar la victòria de Rossell i en aquets moments, són la única candidatura capaç de fer-ho. Malgrat tot, no estan gestionant gaire bé les tàctiques per endur-se els debats i aconseguir vots, perquè utilitzen un joc brut i groller amb l'única intenció de ridiculitzar a Rossell, sense ganes de mostrar els seu propi projecte. Veuen que les enquestes són tant inapel·lables que utilitzen esl recursos que poden, ja van a la desesperada en busca de la sorpresa.

Jaume Ferrer: El seu discurs continuista pressionat per Laporta, li resta confiança que poca gent li dóna. El continuisme oficial té poquíssimes opcions que donar la campanada. No s'ho creu ni ell.

Agustí Benedito: És el candidat que té millor discurs, o que almenys sap parlar millor en públic i és que és l'únic candidat que no s'hi juga res, que no perd res per donar la seva opinió. Amb prou feines va passar el tall, no guanyarà però servirà d'estorb pels altres candidats mentre duri la campanya.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo a Marc Ingla i Ferrer els veig com a persones molt capaces de ser el nostre president i continuar amb aquest model.

A Rosell no ho vull ni en pintura. El suport que té de la premsa (tant culer com merengue) em sembla lamentable. No em dóna bona espina, a la mínima que ens vagi malament començarà a tallar caps i acabarà amb aquest model que tan bons moments ens està donant.

A Benedito el veig com un bon orador, però no crec que li serveixi per ser el nostre proper president.

El meu suport va per Marc Ingla, si no guanya Ingla que ho faci Ferrer i si no és Jaume que guanyi Benedito, però Rosell NO gràcies!.

Salutacions.