dilluns, 5 de juliol del 2010

Touré al Manchester City

Després de llargues negociacions, s'ha confirmat el fitxatge de Touré Yayá pel Manchester City. Entre que el representant del jugador, Dimitry Seluk, és un personatge peculiar que no té les idees molt clares i que hi havia traspàs de poders a Can Barça, l'estira-i-arronsa pel traspàs de l'ivorià ha estat difícil. La veritat és que Touré el trobo un bon jugador que té polivalència i força, però també entenc que vol jugar més minuts, així que per molt bon jugador que sigui, 30 milions (24 pel Barça), és una bona quantitat que entra a la butxaca del Barça recordant que el fitxatge de Touré pel Barça va ser de 9 milions, per tant, s'ha amortitzat i molt.

Tot i que té un representant que decideix per ell i que s'endurà 6 milions per la operació, el jugador ja s'ho trobarà. Perquè, de moment, el Manchester City no és un equip guanyador i no jugarà la Champions, però si el que vol és jugar i guanyar molts diners, endavant ell. Tot i que l'ivorià va recordar que la seva intenció és un plan de futur, el City és un club que s'està farcint de jugadors estrella gràcies al cop de taló del seu propietari àrab i que pel futur té aspiracions d'arribar lluny. Però fins que el City no sigui un equip consolidat poden passar algunes temporades.

També puc entendre els pensaments de Touré, veure com un jugador com Busquets que fa quatre dies jugava a 3era divisió, li passa per damunt perquè Guardiola li té molta confiança, també sorprèn. Busquets és un bon jugador, però crec que hi ha hagut cops que Touré s'ha merescut més respecte a la seva veterania i hauria d'haver jugat més partits aquesta temporada.

Malgrat tot, ha deixat uns quants diners, que serviran per fer algun fitxatge com el seu substitut o Cesc.

1 comentari:

Albert ha dit...

Touré és gairebé un esclau del seu representant, però veient que serà el jugador més ben pagat de la Premier, no crec que li importi.

Aquesta última temporada Touré s'ha arrossegat pel camp. No corria com les temporades anteriors. Tot i això, estic molt content pel rendiment que ha tingut en general.
Adéu!